Magazin
blog
Elsődleges célunk, hogy leendő és meglévő partnereinkkel, hosszú távú bizalmi kapcsolatot építsünk ki. Ennek érdekében hoztuk létre a Primo Vino borkereskedést, a weboldalt és szolgáltatásait. Sommelier kollégánkkal sok időt és energiát fektettünk bele, hogy a magas minőséget a középpontba állítva, a legjobb tudásunk szerint állítsuk össze a szortimentet...
A Pécsi Tudományegyetem Geográfus szakán végzett, mindig is nagy érdeklődéssel fordult a természet megismerése és az utazások felé. E széles körű ismeretek képezték az alapot, melyhez idővel a szőlő és a bor szeretete párosult.
Jelenleg a WSET (Wine & Spirit Education Trust) oktatója...
Ha egyedi és nem egy átlagos, sablonos borlapot szeretne, ami a szomszédnál is van...
Termékeink több vendéglátóhelyen, delikáteszekben is megtalálható országszerte. Ha szeretné, hogy az Ön üzletét is színesítse választékunk, akkor kérjük jelezze felénk elérhetőségeinken és aktuális nagykereskedelmi árainkról tájékoztatást nyújtunk...
Szeretnénk nektek bemutatni egy csapatot, akiknek szintén ,,Mindenük a bor".
Első forgatási helyszínük, Szekszárdon a gyönyörű Iván-völgy domboldalán volt, ahol Németh János pincészetét és kiváló borait mutatták be. Egy jó hangulatú és tartalmas nap volt. Támogatjuk őket és szeretnénk, hogy a szőlő és a bor szeretete még sok hasonló lelkes embert hozzon össze! Tartsatok velünk és legyetek ti is részesei!...
Pezsegjünk még egy nagyot a nyáron…
Elsőként forgalmazzuk Magyarországon- Rotari Trento DOC pincészet- Classic Method eljárással készíti el a prémium minőségű pezsgőit.
Nemzetközi Furmint Nap – Furmint Február
A furmint, mint szőlőfajtát a világon mindenki ismeri, és valószínűleg kóstolta is már. A tokaji aszú évszázadokkal ezelőtt és ma is főként ebből a fajtából készül, melyet valaha Európa-szerte királyok, cárok, fejedelmek, pápák iszogattak elismeréssel.
Kínálatunkban szereplő magyar pincészetek többsége organikus vagy bioművelésű alapanyagból a termőhelyet, fajtát és a borász stílusát is kifejező, minimális beavatkozással készülő borokat kínálunk magas minőségben!
Óriási hírt kaptunk!
A londoni Great Taste Awardson a Mayer prémium kézműves szörp, három terméke is kiválóan szerepelt...
A bodrogkeresztúri Hegyfarok-dűlőből szüretelt furmint és hárslevelű (95%) és a mádi Holdvölgy-dűlőből származó sárgamuskotály (5%) alkotja ezt a szuper házasítást. A furmint és a hárs spontán, hűtve erjedt acéltartályban, a sárgamuskotály tölgyfahordóban. A két tételt az erjedés befejeződése után házasította össze Lenkey Géza. A címkén látható szöcske arra utal, hogy a szőlő kizárólag biológiai növényvédelemben részesült...