Évjárat: 0,75l
Terület: San Marzano, Salento Puglia.
Talaj: Sekély és közepes textúrájú
Borkészítés: szőlőt kimagozzák, és préselés előtt néhány órán át a héjon hagyják alacsony hőmérsékleten, hogy kivonják a finom virágos jegyeket, miközben megőrzik a fajtaprofilt. Az erjesztés rozsdamentes acél tartályokban történik 13-15 napig 15 ° C-on.
Érlelés: 4 hónapig francia tölgyfahordóban.
Öregedési potenciál: Bor, amely érzékszervi tulajdonságait 3 évig megőrzi.
Kiváló választás: Tengeri előételekhez és halételekhez, sajtokhoz.
Fogyasztási hőmérséklet: kb. 12-14 ° C
Elsődleges célunk, hogy leendő és meglévő partnereinkkel, hosszú távú bizalmi kapcsolatot építsünk ki. Ennek érdekében hoztuk létre a Primo Vino borkereskedést, a weboldalt és szolgáltatásait. Sommelier kollégánkkal sok időt és energiát fektettünk bele, hogy a magas minőséget a középpontba állítva, a legjobb tudásunk szerint állítsuk össze a szortimentet...
A Pécsi Tudományegyetem Geográfus szakán végzett, mindig is nagy érdeklődéssel fordult a természet megismerése és az utazások felé. E széles körű ismeretek képezték az alapot, melyhez idővel a szőlő és a bor szeretete párosult. Jelenleg a WSET (Wine & Spirit Education Trust) oktatója...
Ha egyedi és nem egy átlagos, sablonos borlapot szeretne, ami a szomszédnál is van... Termékeink több vendéglátóhelyen, delikáteszekben is megtalálható országszerte. Ha szeretné, hogy az Ön üzletét is színesítse választékunk, akkor kérjük jelezze felénk elérhetőségeinken és aktuális nagykereskedelmi árainkról tájékoztatást nyújtunk...